Liigu sisu juurde

Eesti parimad kokteilimeistrid pistsid rinda viskikokteilide valmistamises

Eesti parimad viskikokteilide valmistajad: esikoha pälvis Markku Lõhmus (keskel), teise koha Triinu Tollimägi (paremal) ja kolmanda koha Martin Kaarjärv (vasakul).Foto: Ott Raud

25. septembril toimus Tallinna Toidumessi raames Eesti kolmas High West viski kokteilivõistlus, mille võitjaks krooniti baarmen Markku Lõhmus. 

Võistluse korraldaja Kristo Leieri sõnul oli tase osalejate vahel ühtlaselt hea, kuid žüriiliikmed olid otsuse tegemisel ühehäälsed. Lõhmus paistis võistlusel silma kokteiliesitlusega, pakkudes põhjalikku ülevaadet viski brändist ja toote ajaloost. 

Paywall

Selle loo lugemiseks pead olema Toiduäri tellija

Hind kehtib esimesel kolmel kuul, misjärel jätkub tellimus automaatselt hinnaga 11.99 kuus. Tellimuse saad alati katkestada. Kõik tellimisvõimalused leiad siit lehelt.

Oled juba tellija? Logi sisse.

Toimetaja valik

Avaleht Kõik lood

Suured lood

Kõik suured lood