Liigu sisu juurde

Kalanädalal lähevad restoranide peakokad kaitseväe köökidesse tööle

Mimosa restorani peakokk Juhan Heinsalu läheb kalanädalal kaitseväelastele toite valmistama.Foto: Rasmus Rebase / Postimees / Scanpix

Esmaspäeval algaval kalanädalal teevad kaitseväe köökides süüa Eesti Peakokkade Ühenduse kokad koos kaitseväe köögipersonaliga ja pakuvad teenistujatele roogasid nii meie looduslike vete kaladest kui ka kohalike kalakasvanduste saagist. 

Peakokkadest löövad kalanädalal kaasa: 

Paywall

Selle loo lugemiseks pead olema Toiduäri tellija

Hind kehtib esimesel kolmel kuul, misjärel jätkub tellimus automaatselt hinnaga 11.99 kuus. Tellimuse saad alati katkestada. Kõik tellimisvõimalused leiad siit lehelt.

Oled juba tellija? Logi sisse.

Toimetaja valik

Avaleht Kõik lood

Suured lood

Kõik suured lood