Nõo Lihatööstus: grillihooaeg nihkub iga aastaga järjest hilisemaks
Ilm on viimastel aastatel, aga eriti sel, märkimisväärselt muutnud eestlaste tarbimisharjumusi – grillihooaeg algab hiljem, kuid kandub sügisesse, näitab Nõo Lihatööstuse värske koondstatistika.
“Traditsiooniliselt on juuni ja juuli olnud grillimise tipphooaeg, kuid nüüd näeme selget nihet hilisema suve ja sügise suunas, mida ei suuda isegi jaanipäev väärata,” ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. “Kui vaadata septembri müüginumbreid, on näha, et tarbijad ei pakkinud grilli augusti lõpus enam sisse. Teise kvartali grilltoodete müük langes 10% eelmise aastaga kõrvutades, kuid juulist olukord paranes ja saavutas möödunud aasta taseme. Septembris müüsime suvetooteid juba 5% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal.”
Selle loo lugemiseks pead olema Toiduäri tellija
Hind kehtib esimesel kolmel kuul, misjärel jätkub tellimus automaatselt hinnaga 11.99 kuus. Tellimuse saad alati katkestada. Kõik tellimisvõimalused leiad siit lehelt.
Oled juba tellija? Logi sisse.